Over

Onze winkel

Het Zandpleintje - Kroonluchter winkel Breda

Antieke

Kroonluchter winkel in Breda

Onze winkel is te vinden in de wijk het Ginneken, op de hoek van het Zandbergplein en de Komeetstraat, in Breda. In dit, uit 1936 daterende pand, was vroeger een kruidenierszaak gevestigd.

In ons winkeltje (voorheen Curiosa Brooymans) bieden wij u een mooie collectie antieke lampen en kristallen kroonluchters, zakluchters, plafonnières en wandlampen. Tevens is het een showroom en werkplaats voor antieke lampen en kristallen kroonluchters. Wij hebben ruim 200 lampen in voorraad.

Naar onze winkel

Heerlijk

Kopje koffie

U krijgt bij ons persoonlijke aandacht, met een kopje koffie erbij en u kunt rustig en op uw gemak kijken in de winkel. U hoeft niet uw tijd in de gaten te houden, of u te lang parkeert, want parkeren voor de deur is bij ons gratis!

Afspraak maken

Service

Onze dienstverlening

 • Inkoop en verkoop

  Wij hebben een wisselend aanbod van antieke en kristallen kroonluchters in diverse modellen en formaten. Zoekt u een mooi vormgegeven kristallen zakkroonluchter? Wij hebben diverse modellen in voorraad die onlangs zijn gerestaureerd.

  Kroonluchters
 • Reparaties & restauraties

  Het Zandpleintje verzorgt ook reiniging, reparaties en restauraties van bijna alle typen antieke lampen en oude kristallen kroonluchters. Tevens vervanging van bedrading en fittingen.

  Reparaties
 • Verhuur op locatie

  Heeft u tijdelijk kristallen kroonluchters nodig voor een evenement, tentoonstelling of gewoon een langere periode? Het Zandpleintje kan u volledig voorzien in deze behoefte.

  Verhuur